Crida ciutadana per la Cavalcada de Reis de Barcelona

Publicada: 17/11/2015 21:00h

Any rere any, dins dels preparatius de la Cavalcada de Reis, s’obre un sorteig (iniciat el passat dia 26 d’octubre) per tal que ciutadans de Barcelona puguin participar en l’esdeveniment artístic més important de l’any. Les inscripcions, que es tancaran el proper dia 27 de novembre a les 20:00h del vespre, compten cada any amb més participants, classificats segons l’edat:

  1. De 8 a 10 anys (complerts l’1 de gener de 2016 i amb una altura màxima de 140cm) -Patges de carrossa. Apropiadament vestits, saludaran al públic durant la Cavalcada des de qualsevol de les carrosses.
  2. De 11 a 13 anys (complerts l’1 de gener de 2016) – Patges de benvinguda. Apropiadament vestits, seran els encarregats de saludar al públic durant la Cavalcada des de la carrossa “Benvinguts a Barcelona”.
  3. De 14 a 17 anys (complerts l’1 de gener de 2016) – Assistents del seguici. Apropiadament vestits, seran els encarregats, durant el recorregut a peu dels cinc quilòmetres de la Cavalcada i tres hores de durada, d’empènyer elements artístics o escenogràfics.
  4. De 18 en endavant (complerts l’1 de gener de 2016) – Col·laboradors tècnics. Apropiadament vestits, seran els encarregats, durant el recorregut a peu dels cinc quilòmetres de la Cavalcada i tres hores de durada, bé sigui com a servei d’ordre al voltant del seguici o empenyent els elements artístics que formen la cavalcada o en qualsevol altra funció tècnica de col·laboració amb l’organització.

FER UN COMENTARI