Avui és…

Publicada: 31/10/2015 19:15h

Avui és la vigília de la Castanyada. Sí? Segur? Bé, tornem a començar: avui són vigílies de Castanyada i Halloween. Ara? No, tampoc. A veure. La tradició més nostrada és la de la Castanyada, però és avorrida com… no ho sé com, però és avorrida. Bé doncs, celebrem Halloween. Halloween és divertit, sí, això sí, però… i la pobra Castanyada? Doncs vinga va, no patiu, fem una barreja de tot plegat i tot i que ni el dia coincideix celebrem la Castanyada mentre ens disfressem. Així sí? Sí. Fantàstic, però què és el que estem celebrant? Estem fent un sí però no.

Sant tornem-hi, llavors mengem castanyes, ens disfressem però que no es noti, perquè oficialment la Castanyada és demà i tampoc estem celebrant Halloween. No estem fent res. Genial.

CastaWeen

Ara ve Nadal. Nadal. I tu què ets, de Reis o de Sant Nicolau? Jo sóc de tot, de tot i més. Celebro tantes coses que ja no sé ni què celebro. Celebro que pico els Reis, que baixen per la xemeneia. Celebrem-ho tot, ho volem tot. Volem massa. Volem tanta cosa que ja no sabem ni què fem. Celebrem i celebrem, però què som, d’aquí o d’allà? Estem americanitzats o som de la ceba catalana? Potser, és que no som res.

Bon Castaween, bon res.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI