Possible vaga de trens l’Onze de setembre

Publicada: 07/08/2015 20:46h

Els treballadors de Renfe i Adif podrien fer vaga l’Onze de Setembre segons ha anunciat Comissions Obreres. L’acció podria tenir lloc durant les primeres setmanes de setembre com a protesta per la falta de personal.

Després de la ruptura de les negociacions, CCOO apunta que l’empresa ferroviària no ha fet cas a les demandes del sindicat de contractar 5.300 persones per no deixar sense feina àrees com manteniment, venda de bitllets en estacions o circulació. Segons el secretari general del Sector Ferroviari de CCOO, Manuel Nicolás, “aquesta és la única sortida que ens deixen”.

En el cas que finalment la vaga dels treballadors de Renfe i Adif coincidís amb l’11 de setembre, la mobilització prevista a la Meridiana es veuria afectada greument. Les aturades podrien produir moltes dificultats per accedir als trams des de Barcelona i sobretot l’accés de tots aquells que es traslladen a Barcelona des de diversos punts de tot el país.

1 COMENTARI

  1. Doncs si ells fan vaga l’onze de setembre, nosaltres hauríem de fer vaga indefinida d’usuaris i que se’n vagin a pastar fang Renfe, Adif, CCOO i els seus treballadors

FER UN COMENTARI