Tossudament, el procés català en imatges i accions

Publicada: 22/07/2015 18:30h

L’exposició “Tossudament”, es pot gaudir en aquests dies als jardins del Palau Robert de Barcelona. Ensenya el nostre procés en imatges i en accions, i mostra l’altra cara del procés, és a dir, “els del no”, i en aquest cas podríem dir que es tracta d’un no molt, potser massa, rotund.

També és una mostra amb accions, ja que el passat dijous a la nit algú es va dedicar a pintar i estripar les imatges que hi ha a la cara exterior del Palau. El més preocupant ja no és la falta de respecte cap a la mobilització social, sinó també cap a la cultura, i no és la primera vegada que la cultura rep una ofensa com aquesta per donar la seva opinió. Com el que va passar l’11 de setembre del 2013 a Madrid. El respecte sempre hi ha de ser, i acabi com acabi tot això, mai enlloc podem faltar el respecte per l’opinió lliure de la ciutadania.

FER UN COMENTARI