Manipulació del digital “e-Notícies” contra Quim Masferrer

Publicada: 01/07/2015 16:02h

El diari digital e-Notícies carrega contra el presentador català i independentista Quim Masferrer. La tergiversació de les seves paraules va arribar fins a tal punt que va acabar dient que el presentador va qualificar tots els espanyols de “cabrons de merda” i també, segons aquest mitjà, de “mangants i sarnosos”. En el vídeo original de la seva intervenció en un acte de l’ANC a Girona però es pot escoltar perfectament com Masferrer insulta als membres del govern espanyol del PP i no pas als espanyols.

La notícia del mitjà e-Notícies, que es pot llegir a continuació, fa una clara manipulació de les paraules de Quim Masferrer, presentador del programa “El Foraster” de TV3 i actor principal de l’obra “Temps”.

Un presentador de TV3 comparava els espanyols amb “cabrons de merda”

Quim Masferrer també els qualificava de “colla de mangants i sarnosos”

L’actor i presentador de TV3, Quim Masferrer, va afirmar en un acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Girona el febrer del 2012, fent referència a la situació de Catalunya i el tracte que rep per part d’Espanya: “Colla de mangants, sarnosos i cabrons de merda!”.

Durant un monòleg sobre l’espoli fiscal, Masferrer va apuntar a “que hem de riure si fa plorar l’espoli fiscal”, afegint que “si ens volen tornar a fotre l’aigua de l’Ebre….colla de mangants, sarnosos i cabrons de merda!”.

“El tema aquest de la immersió lingüística i el català a les escoles, aneu a cagar colla de sarnosos, com hem de fotre humor d’això si no ens deixen tenir seleccions catalanes, ens treuen la dignitat als catalans, que coi hem de fotre humor d’això!”, va sentenciar.

Masferrer ha continuat la seva intervenció dient que “ens les estan fotent als catalans per davant i per darrera cada dia…colla de… bé, és igual, arriba un moment que els catalans ja quasi bé que només ens falta…em baixo els pantalons i aneu a cagar tots plegats!”, va concloure mentre s’abaixava els pantalons.

FER UN COMENTARI