Junqueras: “De debó algú creu que hi haurà una majoria de 2/3 a l’Estat espanyol per canviar la Constitució?”

Publicada: 03/07/2015 15:27h

Debat entre el líder d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, i el del PSC, Miquel Iceta, en l’onzena edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC). Després de sentir tots els discursos federals d’EUiA, Podem, el PSC i ICV, el republicà ha sentenciat: “Si això fos un concurs d’explicar contes de fades, jo l’hauria perdut!” Iceta, de cop, li ha etzibat: “No és veritat!”.

El diputat de la CUP Quim Arrufat ha ajudat a Junqueras amb la seva intervenció: “És cert que s’estan movent moltes coses a l’Estat espanyol, però és un Estat que no ha sorgit d’una assemblea, és la història d’un imperi, que no ha marxat mai de la cúpula. No és un Estat neutral, que pot anar canviant de colors i respondrà a les prioritats de cada partit. És el projecte polític d’imposició autoritària de l’oligarquia de sempre.”.

En tot cas, podeu veure el vídeo d’un tros de la intervenció de Junqueras més a munt.

FER UN COMENTARI