Festes de la Mercè 2015

Publicada: 22/07/2015 18:37h
El Punt Avui

Aquest matí a dos quarts d’una del migdia s’han presentat els dos secrets més ben guardats de les Festes de la Mercè, el disseny del cartell i el pregoner. Ada Colau ha anunciat el pregoner davant dels regidors del diferents partits menys la CUP i Ciutadans i el ministre de cultura de Buenos Aires, ciutat convidada d’enguany. El secret del pòster ja es resolia només en entrar al Palau, fet per l’irlandés resident a Barcelona Sean Scully. El nom del pregoner l’ha desvetllat l’Alcadessa: el còmic Andreu Buenafuente.  Buenfuente ja ha anunciat el contingut general del seu discurs: la Barcelona que volem amb tocs d’humor. Aquest es farà el divendres 18 a la tarda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Cartell-Mercè-2015Les novetats no són molt grans respecte els altres anys, però la gran notícia ha arribat quan Colau ha dit que el Consistori no participarà a la Missa per respecte a la diversitat religiosa de la Ciutat, tot i així, sense masses concrecions ha dit que sí que participarien al Seguici d’Autoritats.

Pel que fa els espais i escenaris de la festa no varien, el que sí que s’ha anunciat és que l’escenari del Bogatell repetirà després de l’èxit de l’any passat amb les actuacions dels Amics de les Arts, Els Catarres i Oques Grasses.

Els detalls s’aniran concretant a mesura que ens acostem al setmebre, tot i així , de ben segur que les Festes estaran condicionades per la campanya electoral de les eleccions plebiscitàries.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI