Els Castellers del Prat es bategen aquest dissabte

Publicada: 25/06/2015 12:43h

Aquest dissabte és una data important per a molts pratencs, és el bateig de la colla castellera de la ciutat. Els del sud del Baix Llobregat faran el canvi de camisa blanca a camisa color “hostessa/pota-blava”, decidits prèviament en assemblea. Per fer-ho, la colla ha de descarregar 3 castells. El més probable és que portin a plaça el 4d6, el 3d6 i el 4d6 amb agulla.

A més, la colla pratenca compartirà plaça amb els Castellers de Cornellà i els Laietans de Gramenet, la primera de les quals és un dels padrins dels patrencs. Tot i això, no hi podran assistir els Castellers de Barcelona que són els altres padrins de la colla. L’acte tindrà lloc a la Plaça de la Vila del Prat de Llobregat a les 11:30h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI