Algú li ho havia de dir

Publicada: 09/06/2015 17:41h

ada-colau-

Diu la senyora Colau: “No se’m pot demanar que signi un Full de Ruta amb Convergència”.

Li hauríem de recordar que va ser la societat civil liderada per l’ANC i Òmnium la que va impulsar la demanda col·lectiva a favor de la Independència i arran d’aquest clam va ser el President Mas com a President de Catalunya que es va posar al capdavant per fer el possible per aconseguir-ho.  Per tant no és el Full de Ruta de Convergència sinó el que encarrila la voluntat del poble de Catalunya  vers aquest voler plantar cara de forma definitiva després de mil i una patacades del Govern Espanyol.

Aquest Full de Ruta és el resultat de buscar fórmules de concreció i consens amb les diverses forces polítiques catalanes, amb el suport de les entitats defensores de la Independència per tal d’aconseguir l’objectiu final: la plena Independència de Catalunya. I això la senyora Colau ho hauria de saber.

No sumar-se a aquesta voluntat és fer un frau a la voluntat dels ciutadans.

El President Mas és l’únic que té potestat per convocar eleccions al Parlament de Catalunya quan ho cregui oportú i si ha decidit que aquestes siguin el 27 de setembre és per acord amb Esquerra Republicana i les entitats que impulsen la societat civil. Constituir un nou Parlament és l’únic camí possible, ja que aquesta solució és l’única que permet aprofitar l’escletxa que pot fer possible el Dret a decidir. El nou Parlament sorgit de les urnes haurà de permetre tenir la força suficient per plantar cara al Govern de l’Estat i estar en condicions d’exigir la transferència plena i completa dels actius i passius. Només així podrem decidir quina serà l’organització de l’Estat i les prioritats de la política catalana.

Algú hauria de dir a la senyora Colau que el Full de Ruta no és Convergència, sinó de país. Que l’objectiu prioritari és la Independència i, a partir d’aquí, els governs més de dretes o més d’esquerres serem els ciutadans qui ho decidim.

També algú hauria de dir a la senyora Colau que Barcelona és la capital de Catalunya, Barcelona no és un municipi qualsevol i ha de mostrar el paper que representa sobretot en aquelles coses que atenyen al país, ha de donar l’exemple i no deixar perdre passada.

COMPARTIR

4 COMENTARIS

  1. La Na Ada Colau no fa el que predica

    El full de ruta és una exigència dels ciutadans de tot un poble que els governants obeeixen

    • No cal que intenteu manipular més, el sector indep. no es xucla el dit i sap que això ho engega el poble a partir de l’enredada de l’Estatut. Menteixen com bergant els que diuen que ha esta cosa del Nostre H.P. Mas

    • En tot cas, això no ho sabem ni ho podem saber, gràcies a Espanya, aquell país en el qual està prohibit votar.

FER UN COMENTARI