Les “cagades” del PP per les municipals

Publicada: 09/05/2015 09:37h

Ahir, 8 de maig, es va iniciar la campanya electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig. El PP com sempre, ha protagonitzat diverses situacions errònies i fons i tot desagradables. A continuació en fem un petit recull.

1.Xavier García Albiol (PP)

L’alcalde actual de Badalona i candidat a la reelecció va estrenar el lema de la seva campanya. Fins aquí tot normal, el problema ve quan es descobreix el lema, que és: “Netejant Badalona”. Aquest eslògan ja es pot llegir a moltes tanques publicitàries que ja s’han començat a instal·lar a molts punts de Badalona. Albiol ja havia explicat que una de les seves prioritats era “seguir netejant Badalona de tot allò que no agrada i que genera problemes amb la resta de veïns”, afegint: “suposo que ja m’heu entès” i fent un gest amb la mà fent veure que escombrava. Aquest “ja m’heu entès” juntament amb el “netejar Badalona” es refereixen a una neteja d’immigrants a la ciutat.

2.Sergio Santamaría (PP)

Aquest és un cas per estirar-se els cabells. Ahir, al municipi de Salt es van endur una bona sorpresa al sortir al carrer. Els cartells del candidat del PP a aquest poble gironí, Santamaría, demanava el vot per a Terrassa enlloc de per Salt. Amb el lema de “Solucions per Terrassa” demanava Sntamaría el vot per Salt. El mateix PP atribueix l’error a l’empresa que ha fet la penjada de cartells, però encara no se sap si ha estat un cas aïllat o de tots els cartells dels partits de Salt. En tot cas, aquests cartells ja han estat retirats.

3.Jaime Gelada (PP)

“El PP de Cardedeu insinua que s’hauria de deportar els independentistes”, aquest era el nostre titular de la notícia més llegida fa dos dies. I és que després d’una petita conversa via Twitter entre un usuari i Renfe per la queixa del descompte que va fer a SCC per la Diada de l’any passat, el candidat a l’alcaldia de Cardedeu ha escrit un tuit insinuant que s’hauria de deportar als independentistes. Aquest regidor del PP és el mateix que va denunciar a 7 persones l’any passat per la repintada del mural independentista de Cardedeu. A més, també va denunciar a un grup de trabucaires que el van “afusellar” davant de casa seva. Aquest fet doncs, és un altre afegit a les seves dèries unionistes.

4.Jaime Gelada (PP)

Altre cop el mateix candidat, Jaime Galada del PP de Cardedeu. Aquest cas no té res d’equivocat, però és que a vegades també s’ha de reconèixer que es trenquen el cap —buit— per treure els millors eslògans per a les campanyes publicitàries. I és que aquest cop, el lema “és massa”.

[El punt número 5 ha estat eliminat a conseqüència d’una petició.]

Però no us preocupeu, que d’aquí quatre dies tornarem a tenir més malifetes d’algun altre partit polític.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI