Envia un agraïment a Dinamarca

Publicada: 22/05/2015 17:15h

Si ompliu el formulari següent enviareu un correu electrònic en mostra d’agraïment al Parlament de Dinamarca, a l’adreça folketinget@ft.dk.
[customcontact form=9]

COMPARTIR

4 COMENTARIS

  1. El Parlament Danés ha fet el primer pas per trencar les bajanades dels ministres espanyols. Amb la seva resolució demostra que les càbales prèdiques dels catalans no eren criaturades de mainada malcriada sinó raons polítiques amb prou consistència per tal que si el col·lectiu així ho desitja pot esdevenir un estat lliure i reconegut per la comunitat internacional.
    Aquest ha estat el primer pas, en vindran d’altres sempre que tots plegats així ho decidim. Ara depen dels catalans no deixar en ridícul als Parlament danès.

  2. Moltíssimes gràcies atot el poble danès i en particular els seus Parlamentaris per haver ajudat al poble català en la nostra lluita per la independència de Catalunya. Podeu comptar amb el suport incondicional dels qui lluitem dia a dia per un país (Catalunya) lliure i pròsper.
    TAG DANMARK!!!.

FER UN COMENTARI