Els alumnes de Mataró diuen no al 25% de classes en castellà

Publicada: 14/05/2015 15:15h

Un grup d’estudiants de l’escola Pia Santa Anna i d’altres escoles de Mataró ha redactat un manifest en contra de la imposició del Tribunal Suprem que pretén obligar a fer el 25% de les classes en castellà. Els alumnes tenen entre 16 i 18 anys i s’han sentit amb l’obligació de mobilitzar-se per defensar la llengua i la democràcia. Com a grup entenen que no es pot imposar una llengua a cop de resolució judicial en contra de la voluntat de tot un poble expressada en el seu Parlament. Volen donar suport a la llengua catalana i mobilitzar a tots els ciutadans per demanar que no s’apliqui una resolució antidemocràtica. És per això que van decidir redactar un manifest que podeu llegir a continuació:

manifest escoles mataro

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI