EXCLUSIVA: Colau i la manipulació a l’expresident d’Uruguai

Publicada: 23/05/2015 13:54h

En una dura carta signada per l’assistent de l’expresident d’Uruguai, Fernando Ferrón, desmenteix el suport de José Mujica a la candidatura de Colau i l’acusa de manipulació. Recorda que l’expresident es trobava de visita privada a Barcelona i que simplement s’hi va fer una fotografia. En la carta que reproduïm més avall, Fernando Ferrón parla en termes molts contundents de l’actitud de Barcelona en Comú i de la seva líder.

La Revista Catalunya Lliure ha aconseguit en exclusiva el vídeo de la conversa entre Ada Colau i l’expresident d’Uruguai. El podeu veure a continuació:

 

A més, també podeu llegir la notícia que Barcelona en Comú ha eliminat del seu web:

colau noticia eliminada

I també el correu que ha rebut Directe.cat sobre el tema:

Estimada Montserrat,

Compartimos su malestar y su preocupación. El Sr. Mujica no dió ningún apoyo político a nadie, primero porque está en un viaje privado y como es característico en él no niega nunca ni un saludo ni una foto a nadie.

Lo lamentable y poco ético es que alguien en plena campaña electoral y donde el Sr. Mujica, en el bar Zurich de Plaza Cataluña donde estaba desayunando, permitió el poder hablar a varias personas entre ellas dos periodistas que ya le habían realizado reportajes en Uruguay y una tercera persona con la que había compartido mesa y charla en Montevideo.

Entendemos que hubo un aprovechamiento indebido de su figura y de su buen hacer.
Por parte nuestra lamentamos esta manipulación. Mujica no se lo merece.

Un saludo,
Fernando Ferrón

COMPARTIR

5 COMENTARIS

    • I la Colau és l’única que ofereix canvi? Per cert, això de la manipulació… no ho deus haver llegit no? Si ho prefereixes pots fer-ho al Diari Ara o al Directe.cat, com vulguis.

      • Por del canvi amb Ada Colau? A mi em fa por Ada Colau en sí. Una persona clarament hipòcrita (només cal veure la seva trajectòria i la seva essència, el que deia, el que diu, el que ha fet i el que fa). Al meu parer ERC o CUP són els que més canvis ofereixen. Tenen el meu suport per pròpia convicció, perquè sempre abans de votar he comparat molt, de la Colau i Podemos també els he anat seguint, i algo falla, però tranquils, ja veureu com “el canvi” de què tant parleu us farà una plantofada a la cara amb tota la mà oberta, sobretot quan sigui la pròpia Colau la que deixi a gent de Barcelona sense casa, per exemple, o quan digui “ui, doncs no us puc donar el dret a decidir, ups…”. No ens fan por els canvis, és per això que volem un canvi real, i la Colaueta no és un canvi radical, és una més del montón. El temps parlarà.

FER UN COMENTARI