Festa dels 60 a Sant Feliu de Guíxols

Publicada: 24/04/2015 20:09h

El passat 11 d’abril Sant Feliu de Guíxols es va traslladar als anys 60, amb una fira del disc situada a la Rambla Antoni Vidal, on els nostàlgics, i els no tant, van poder gaudir d’aquelles tradicionals fires de vinils per als més exigents. Uns jocs gegants per a la canalla al Passeig del Mar i una sèrie de concerts gratuïts fins ben entrada la matinada. Una gran festa, molt ben organitzada i pensada per a totes les edats. A les 6 de la tarda van començar els concerts. A la Placeta de Sant Joan, obria l’espectacle el grup Hound Dogs, encapçalat per Pepe Clara, tota una icona del Rock & Roll a Sant Feliu i amb més de 20 anys a sobre dels escenaris. La seva actuació va revolucionar i engrescar la gent, un plat fort per començar el festival. A les 7 de la tarda, a la Plaça del Mercat, va ser el torn del grup The International. A les 20 h, a la Plaça Generalitat van tocar els Bit Shadow que, per desgràcia, anaven en la mateixa línia que The Internacional. Sobtadament, va tornar a sortir a l’escenari en Pepe Clara.

Els Bit Shadow van canviar radicalment, començant a sonar millor, amb uns instruments més coordinats i una veu que va transformar del tot l’actuació d’aquest grup pel deliri del públic assistent que omplia de gom a gom la rambla. Per últim, a les 11 del vespre estava prevista l’actuació d’un dels millors grups imitadors dels Beatles, els Abbey Road. Per desgràcia de tots, per culpa d’una indisposició d’un dels seus components, no van poder fer la desitjada actuació que tots els fans dels Beatles estaven esperant i van ser substituïts per dos altres grups, començant pels The tribut of The Beatles. I en acabar va ser el torn, i ja per finalitzar el festival, de l’altre substitut, els Willie & The Poor Boys, amb el seu estil Creedence i un so exquisit, una interpretació sobre l’escenari magnífica i unes veus sincronitzades que van salvar els mobles d’aquest últim concert amb un tancament de luxe. En resum, una festa magnífica, amb un públic entregat i amb ganes de passar-s’ho bé, i per sobre de tot un Pepe Clara que no va decebre gens i que, amb cada actuació, sempre deixa el llistó molt alt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI