Un agent de la Guàrdia Urbana obliga a retirar un “CAT” d’una matrícula

Publicada: 02/02/2015 07:54h

Al matí de dimecres 28 de gener un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona atura a un ciutadà sense haver comès cap infracció. El motiu, l’enganxina amb el “CAT” a la matrícula. A continuació, l’agent, amb número 20748, ha obligat al conductor a treure l’enganxina.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Dugui el que digui l’ajuntament i ho vulgui vendre com casos aïllats la realitat és que sembla que les actituds i comportaments de la Guardia Urbana (policia local) de Barcelona en relació amb la seva feina cada dia,, afloren amb més força i de forma escandalosa cap a les agressions i a la utilització de la força en qualsevol de les seves manifestacions.
    Sembla com si algú, des dintre o des de fora els doni arguments. força i suport per desfrenar aquella pràctica d’altre temps que no s’ha pogut treure de sobre

FER UN COMENTARI