Perill de neu en cotes baixes i 250 trucades al 112

Publicada: 04/02/2015 09:31h

Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del Pla NEUCAT i demana extremar la precaució en la mobilitat fins no es retiri el front de precipitacions en forma de neu que afecten les zones interiors de les comarques del prelitoral i litoral de les comarques de Barcelona i Tarragona i també Pla de Lleida i comarques sud de la Catalunya Central. Aquesta situació es mantindrà segons el Servei Meteorològic de Catalunya fins mig matí, com a mínim.

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que, en aquests moments (08:20h), hi ha 15 vies afectades per la neu. Entre elles, destaca l’AP-2 on s’ha restringit el pas entre Soses i l’Albornar. A més, hi ha plaques de gel/neu a la calçada a l’A-2 entre Tàrrega i el Bruc i a l’AP-7 entre Tarragona i Martorell.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI