Voluntaris per Bosch: construint la capital del nou país

Publicada: 28/01/2015 21:08h

MIREU LA GALERIA DE FOTOGRAFIES > VOLUNTARIS PER BOSCH

El cap de setmana passat, persones voluntàries del Casal Lluís Companys  (Sant Andreu) d’Esquerra Republicana de Catalunya varen instal·lar als barris de Baró de Viver i del Congrés-Indians unes parades per recollir propostes dels veïns i poder anar construint, entre tots, la capital de la República Catalana.

ERC vol apropar-se a la realitat que viuen els veïns de cada barri per conèixer  de primera mà, els problemes que hi ha i per poder trobar-hi, entre tots,  les millors solucions possibles. En aquestes parades, els voluntaris del Casal Lluís Companys de Sant Andreu han recollit les propostes dels veïns de Baró de Viver i del Congrés-Indians que s’han apropat a la parada.

També hi ha un formulari en línia on els barcelonins podem fer arribar les nostres propostes a ERC.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI