Lluís Llach respon al President Mas: “Estic segur que serà lleial al mandat democràtic del 9N convocant eleccions immediates”

Publicada: 01/01/2015 17:06h

El cantautor ha publicat tres piulades al seu compte de Twitter com a resposta al missatge institucional de Cap d’Any del President de la Generalitat Artur Mas, en les que diu que la unitat és un concepte divers en el fons i en la forma i que no és convenient monopolitzar-la; fent al·lusió al reclam a la unitat que demanà el President Mas durant el seu missatge: “La nostra força és la unitat i això és el que tem l’estat central perquè la unitat suma i ens fa més forts i la divisió ens fa més vulnerables.

Lluís Llach diu que la unitat passar per trobar el denominador comú que, des de diversos àmbits ens permeti la unitat d’acció i que no és convenient monopolitzar el concepte d’unitat per imposar condicions.

Lluís Llach_Twitter
Piulades del compte oficial de Lluís Llach (@lluis_llach)

COMPARTIR

FER UN COMENTARI