Llegiu la Constitució de Santiago Vidal

Publicada: 31/01/2015 12:20h

 Llegiu la Constitució de Catalunya redactada pel jutge Santiago Vidal.

Feu clic a “Constitució de Catalunya” o aquí per llegir-la.

Podeu trobar l’esborrany de la Constitució catalana redactada pel grup de treball liderat pel jutge Santiago Vidal tant al seu web com a l’enllaç superior. A la web www.unanovaconstitucio.cat també és possible votar els articles de l’esborrany i proposar esmenes.

santiago vidal 2

COMPARTIR

3 COMENTARIS

  1. La tinc de tornar a llegar de momento en semble força bé. Y en quand a Santiago Vidal, que no el toquin, no serán capaços. Endavant i a per una altre cadena, o via.

  2. Tot els principals linguïstes catalans coincideixen en que si volem salvar el nostre idioma, cal que el català lògicament sigui la única llengua oficial de Catalunya. Altre cosa és que, evidentment es respectin totes les altre que es parlin a Catalunya.Per què no es consulta els tècnics i no els polítics amb interessos electoralistes..

FER UN COMENTARI