Sensacions

Publicada: 06/12/2014 10:01h

Tinc la sensació que dies després del 9-N ens hem desinflat tots plegats una mica. Ja no noto a l’ambient l’eufòria de dies i mesos enrere.

Tinc la sensació que la gent ha tornat a pensar més intensament en els afers quotidians, que no hi ha tanta pressa.
Tinc la sensació que si no fos per la querella que la Fiscalia General de l’Estat ha interposat contra el President Mas,la Vicepresidenta Ortega i la Consellera Rigau, entre d’altres, no ens bulliria tant la sang.

Tinc la sensació que una vegada més, per tant, hem de donar les gràcies al “savoir faire” del Govern espanyol en evitar que es desinfli el procés.
Tinc la sensació que els polítics haurien de moure fitxa d’una vegada.

Tinc la sensació que el President Mas ha allargat massa la data en la que vol dirigir-se al poble de Catalunya i explicar la seva intenció respecte al procés d’independència i respecte la convocatòria d’eleccions anticipades, o no.

Són sensacions que no m’agraden, que em fan témer que, gent que teníem ja mig convençuda, es refredin. En fan témer que la fi que desitjo en sí mateixa per a la meva Nació, no arribi a bon port per la falta d’acció política des de Catalunya mateix.
Tinc la sensació que serà necessari, una altra vegada, que sigui la societat civil qui torni a fer bullir l’olla.

ELISENDA CAMPS

COMPARTIR

FER UN COMENTARI