Reunió entre el President Artur Mas i el Lehendakari Iñigo Urkullu al Palau d’Ajuria Enea

Publicada: 28/12/2014 19:21h

Durant la trobada, els dos dirigents, han abordat diversos temes, com ara la crisi institucional del model d’estat que té cada cop més una posició més recentralitzadora i sobre la qual han decidit unir forces per fer-hi un front comú. També han parlat de la preocupant situació econòmica i política que tenen actualment les dues comunitats.

Artur Mas i Iñigo Urkullu han parlat del desengany polític que està vivint la població civil en aquests moments a causa dels preocupants casos de corrupció i de la crisi financera, i sobre el camí encetat pels ciutadans catalans cap a la independència. Després de la reunió s’han desplaçat tots dos a l’estadi de San Mamés, a Bilbao,  per assistir al partit de futbol entre Euskadi i Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI