La Grossa de Cap d’Any és el 91614, consulteu els bitllets premiats

Publicada: 31/12/2014 09:30h

El primer premi, el 91614, no s’ha venut, i els diners es destinaran a Benestar i Família.

El primer premi de la Grossa de Cap d’any, el 91614, no s’ha venut i per tant, els diners es destinaran a projectes del departament de Benestar i Família. Aquest és el principal resultat del sorteig de la loteria catalana, que ha tingut lloc aquest migdia al TNC.

Pel que fa a la resta de premis, el segonha estat el 92484, venut a sant vicenç dels Horts, el tercer, el  35494, venut parcialment a internet, el quart el 87675, venut a Barcelona i rubí, i el cinquè, 01486, venut a Terrassa.

[table “” not found /]
COMPARTIR

9 COMENTARIS

  1. Doncs mira a mi em sap greu perqué no m’ha tocat res i m’hagues anat bé.Però en part m’alegro q n hagi tocat així queda tot per a ajuts socials q prouta falta ens fa. Q des de Madrid com moltes altres coses ens retallen. Tongo??? NO… JUSTICIA , a veure si això també tenen nassos d portar-ho al Tribunal Constitucional

FER UN COMENTARI