El que no ha emès TV3: castellers alçant estelades

Publicada: 26/12/2014 20:13h

[ot-video type=”youtube” url=”http://youtu.be/LMfuj5ADUns”]

TV3 ens ha deixat sense les estelades dels castellers

Al final del concert de Sant Esteve, els cantaires de l’Orfeó Català han fet un bis del ‘Cant de la Senyera’, moment en que els enxanetes han desplegat quatre estelades;  en uns dels instants més emotius de la jornada i mentre un públic emocionat cridava en favor de la independència.

[row][double_paragraph][/double_paragraph][double_paragraph][/double_paragraph] [/row]
[row][double_paragraph][/double_paragraph][double_paragraph][/double_paragraph] [/row]

[ot-video type=”youtube” url=”http://youtu.be/Twv4jmlq1Os”]

Impressionant i emotiu final del concert de Sant Esteve al Palau

Tan bon punt han començat a sonar les primeres notes del ‘Cant de la Senyera’, el públic assistent al concert s’ha posat dempeus mentre inundava d’estelades el Palau de la Música. Els Castellers de Vilafranca han fet quatre pilars acompanyant els cantaires de l’Orfeó Català mentre aquests interpretaven el seu himne. Un final apoteòsic amb un públic emocionat mentre cridava: “In-Inde-Independència”.

Un concert on els diversos cors de l’Orfeó Català han anat interpretant nadales, cançons populars i de compositors diversos, com ara A. Shönberg, Lluís M. Millet, J.S. Bach, entre d’altres. L’actriu Montse Guallart ha llegit 8 poemes seleccionats per Miquel Desclot.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI