Alçament i revolució a Catalunya

Publicada: 06/12/2014 09:51h

Els últims esdeveniments relacionats amb el 9-N, derivats de l’èxit de participació ciutadana, amb els resultats favorables, per golejada, a favor de la independència, ens ha portat a l’acceptació, per part de la Fiscalia Superior de l’Estat Espanyol, de portar a tràmit la querella contra el President de la Generalitat, la Vicepresidenta i la Consellera de Cultura.

Milers de ciutadans i tots els grups sobiranistes fan costat als imputats i s’autoinculpen, volen ser també processats, tots van formar part d’aquell diumenge màgic. Què vol l’Estat Espanyol amb aquesta acció? Donar una mostra de poder absolutista? Voler donar la imatge, als seus amics i companys Europeus, de qui mana a Espanya? O, essent més rebuscat, una excusa per poder intervenir i anul·lar l’Estatut? Si aquests són els seus motius, tenen un gran problema… EL POBLE CATALÀ! La gent ja no té por, ja no pot aguantar més aquesta situació de setge econòmic, social, de les llibertats perdudes, de la frustració, del menyspreu com a poble, i tot això, recordem provocat pel Govern Espanyol amb la dràstica retallada de l’Estatut, ha provocat arribar a aquest punt. Si arriben a inhabilitar-los, desitjo i espero que no pel bé d’Espanya, han pixat oli! Catalunya s’aixecarà, sense cap mena de dubte, Espanya i només Espanya són els que provocaran la veritable fractura social, i espero que tinguin seny, cosa que dubto, i no ho facin, entrar i imposar la llei per la força. Això ja seria la gota que vessa el got. El poble no es quedaria tancat i amb el cap abaixat, no s’equivoquin senyors de les espanyes, el poble s’aixecarà! Ja no té por! Fins i tot els fills de la guerra i la post-guerra s’han tret la por de sobre! I això és gran, molt gran. Cada cop més, es respira a l’aire aquella mítica frase que deia “millor morir de peu que viure agenollat”.

El poble no en pot més, d’els atacs d’Espanya, cada cop amb mes cruesa; i aquesta última provocació pot portar a tot un poble ferit i humiliat a lluitar per la seva llibertat, fins a les últimes conseqüències, amb la diferència que aquest cop haurien d’exterminar-nos del tot. Mentre un català estigui dempeus, lluitant per la seva llibertat, tindrem esperança en la victòria.

RÒMUL PAZ

COMPARTIR

FER UN COMENTARI